2010年11月11日木曜日
Esok
Assalamualaikum wbt.

Secara jujurnya aku katakan, aku x excited apatah lagi menanti hari esok.
X macam sebelum2 ni.
Entah kenapa.

p/s : kalau aku rajin, aku update pasal aritu kitorg gi tgok daun 紅葉 (daun autumn) aritu. heee. ;)

ラベル: , ,

 
posted by pja_chan at 12:43 | Permalink |


3 Comments:


  • At 11/11/10 9:41 午後, Blogger hanani

    ade prob ke? huhu.. ape2 tell2 story r eh :) itsumo koko ni iru kara sa :D

     
  • At 11/11/10 11:07 午後, Blogger fuza

    sensei pun x excited menanti hari besok...nak terbang terus ari sabtu...sbb nak balik kg jumpe mak ayah...huhuhu

     
  • At 14/11/10 10:35 午前, Blogger +intan+

    Ya Allah... sorry pija..
    aku tak ada kat rumah this week.. aku kat rumah kwn..so tk dpt bukk tenet sgt.. gomenasai~

    Selamat Hari Lahir :)
    act,
    happy belated birthday..
    semga dimurahkan rezeki, diberikan hidayah dan petunjuk, kegembiraan dunia dan akhirat,
    kejayaan dunia dan akhirat
    semoga jadi hamba, umat,anak,pelajar,sahabat,isteri dan wanita yang solehah..
    semoga diberkati dunia dan akhirat
    semoga ditempatkan bersama orang2 beriman
    semoga hati sentiasa aman dan tenang
    semoga segala pekerjaan dilancarkan

    semoga sabar temani anda,
    semoga air mata kuatkan anda,
    semoga taqwa sucikan anda,
    semoga syurga itu untuk anda
    Nur Hafizah bt Khusni

    Amin Ya Rabb..


    maaf ya, lambat..
    kebelakangan ni banyak benda yg difikir.
    sorry sis :)